zip kalis api

 • Sebagai salah satu pengeluar zip kalis api paling profesional di China, kami menyediakan zip kalis api logam dan zip kalis api acuan. Zip tembaga logam biasanya digunakan dalam pakaian kalis api yang berbeza, seperti sut minyak dan gas, sut api, sut perlumbaan, dll. Tetapi untuk beberapa aplikasi khas, seperti pakaian kilat arka, zip plastik kalis api diperlukan untuk tujuan penebat.


  Mengapa membeli zip kalis api daripada kami?

  FRHOO menawarkan rangkaian penuh zip kalis api yang diuji dan diperakui. Direka dan dihasilkan untuk menahan suhu tinggi dan persekitaran yang menuntut.


  Kami gembira untuk berkhidmat kepada dunia dengan widget ini. Malah, bahagian kecil boleh membuat perbezaan yang besar. Kami percaya zip kalis api kami bukan sahaja menyediakan perlindungan kalis api, tetapi juga memberikan rasa selamat dan keyakinan kepada semua yang bekerja dalam persekitaran bahaya kebakaran. Inilah yang kami banggakan.


  Bagaimana untuk memilih zip kalis api yang betul?

  Zip kalis api (kalis api) - pilihan selamat untuk perlindungan kulit Mengikut keselamatan, keperluan dan keperluan yang berbeza dari pelbagai produk, kami menyediakan pilihan yang berbeza menggunakan bahan yang berbeza mengikut spesifikasi pelanggan.


  Zip kalis api (kalis api) dibahagikan kepada dua bahan:

  • Logam: Ia diperbuat daripada gigi logam dan pita kalis api. Pada masa ini, pita itu diperbuat daripada benang kalis api DuPont NOMEX atau gentian aramid domestik. Pakaian seragam pemadam kebakaran/uniform tentera/uniform kerja (syarikat petroleum)/sut lumba dan industri khas lain menggunakan zip kalis api logam.


  • Plastik: Gunakan gigi zip plastik dengan pita kain kalis api untuk aplikasi di mana bahagian logam tidak diperlukan.


  beritahu kami apa yang anda perlukan

  Di China, zip kalis api kami sering digunakan dalam pakaian seragam bomba, sut kilat arka grid, pakaian kerja minyak dan gas.


  Di pasaran luar negara, zip FR kami dieksport ke Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah dan Asia Selatan.


  Sila berasa bebas untuk memberitahu kami sebarang soalan, maklumat atau keperluan mengenai zip kalis api. Kami akan lebih daripada gembira untuk membantu anda!

Contact us